torsdag 25 november 2010

Adventspyssel

Brrrrr! Har varit riktigt kallt här ute på landet ett tag nu, fast det kanske är vi som inte riktigt vant oss ännu? Nu är det lite mänskligare iaf och hunden vill gå ut igen. Han är inte alls förtjust i kylan, lille Stiffen, utan ligger mycket hellre framför brasan och myser i stället. Ungefär som matte! :) Men visst har vi mysiga promenadstigar här ute!


Har börjat göra advent nu också, tjuvstartade lite, men kan inte hjälpa det :) Har sytt lite nya kuddar till kistan och bytt tyg på sittsen också. Den brukar ju egentligen stå i hallen, men eftersom hallen nu även fungerar som tv-rum, fick den snällt flytta i i köket. Blev mysigt det också faktiskt, så kanske den får stanna kvar där :)

Köksstolarna fick nytt tyg också :)

Har ju självklart blivit en massa annat pyssel, dessa hjärtan bland annat. Gulliga att hänga lite vart som helst. Kommer att sälja dessa och liknande på julmarknaden här i Gideå 2:a advent :)

Idag kommer käre pappsen hit och spacklar det nya taket i tv-rummet för andra gången. Det är verkligen ovärderligt att ha nån som är så duktig som hjälper till! :) Nu har vi valt tapeter också, var egentligen ett ganska lätt val, och bildbevis på resultatet kommer senare ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar