fredag 1 april 2011

Det som göms i snö...

Regnet öser ner och här hemma töar det ordentligt nu!
Det som är mindre trevligt är ju att allt det som gömt sig så fint under snön också börjar komma fram nu...den där högen med lite blandat skrot och brädor och annat krafs som vi slängde ut när vi gjorde om i vardagsrummet tex! Man kan tro att det bara är en oskyldig snöhög, men ICKE! ;)

Arbetet med vårt kära badrum går vidare, nu är handfatet på plats, så nu kan vi äntligen tvätta händerna där inne. Skönt också att ha alla toalettsaker samlade på ett ställe! :)
Så här såg skåpet ut innan:

Och efter, än inte helt klart, men snart så! Spegeln ska också på plats, sen ska vi hitta några fina lampor att ha på sidan om den...inte lätt att bestämma sig! :)

Upptäckte att dom flesta av mina övervintrade pelargonior faktiskt, hade just övervintrat och inte dött. Nu börjar det spira av små gröna blad på dom och helt plötsligt börjar man förstå att det kommer bli vår och till och med sommar! Är så fruktansvärt less på den här sega vintern nu.

Har pysslat en del (som vanligt)...hittade ingen almanacka som passade oss, så jag har gjort en egen, och så fantastiskt kul och nästan lite överpyssligt det var! :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar